pondělí 29. dubna 2024 Robert

Zimní stadion v Olomouci je pro veřejnost do odvolání zcela uzavřen

Hanáci museli odložit nedělní domácí utkání proti Spartě, protože členové olomouckého celku měli příznaky onemocnění COVID-19. Nyní je stadion od 5. října pro veřejnost úplně uzavřen.

„Vzhledem k aktuální situaci kolem onemocnění COVID-19 a z důvodu vládních opatření je zimní stadion v Olomouci uzavřen pro veřejnost včetně rodičů. Není tedy možné navštívit tréninky a zápasy A-týmu i mládeže,“ píše se ve zprávě na stránkách extraligového celku.

Klub navíc uvedl, že žádá všechny hokejisty, aby nenavštěvovali zimní stadion, pokud se necítí zcela zdrávi a vykazují příznaky virového onemocnění.

Nařízení o uzavřeném stadionu pro veřejnost je platné od 5. října až do odvolání. V letošní sezoně už byli odloženy tři zápasy Kohoutů, a to s Třincem, Litvínovem a naposled se Spartou. Právě poslední odložený duel je kvůli podezření koronaviru v olomouckém klubu.


Nedělní zápas Mory se Spartou je odložen kvůli podezření na nákazu v olomouckém týmu

Nedělní hokejové utkání HC Olomouc proti týmu HC Sparta Praha, které měla Mora odehrát na svém domácím ledě v olomoucké Plecharéně, muselo být odloženo. Důvodem je podezření na výskyt onemocnění koronavirem u několika členů týmu HC Olomouc. Klub...


Ohodnoť článek

Štítky hokej, Olomouc, extraliga, stadion, uzavřen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.