čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

VIDEO: Braňo Konrád, mistr děkovaček. Podívejte se na jeho nejlepší kousky

Braňo Konrád, olomoucká brankářská jednička, je nejen skvělým gólmanem, ale především také šoumenem, který vždy přivádí svými kousky diváky po zápasu do varu. Včerejší oslava Branislava Konráda coby číslo roztleskávaček bylo tak skvělé, že jsme se rozhodli připomenout vám i ostatní úžasná čísla. Tu jsou.

1. Braňo roztleskávačka

Po zatím posledním domácím zápasu Kohoutů si si Branislav Konrád na děkovačku fanouškům připravil speciální číslo. Od roztleskávaček si vypůjčil dva pompony, nasadil si je na ruce a vystřihl taneční číslo, za které by se nemusel stydět lecjaký tanečník.

 

2. Braňo žonglér

Na začátku ledna, po vítězném utkání s Pardubicemi, ukázal Branislav Konrád všem v plecharéně, že umí i žonglovat. Do brankářské helmy si udělal pár ledových koulí, s kterými zažongloval před ryčícím olomouckým kotlem fanoušků.

 

3. Braňo vrhač

V říjnu, kdy Kohouti slavili výhru nad Pardubicemi, vymyslel Braňo pro fanoušky show, v níž se sám pasoval do role vrhače ... všeho možného. 

 

4. Braňo jezdec

Porazit Chomutov, to je vždy velká radost. Povedlo se tak v říjnu minulého roku, a Braňo jezdil radostně na olomouckém ledě po své brankářské holi...

 

5. Braňo odpalovač

Po výhře nad Libercem v listopadu minulého roku použil Braňo poprvé jako nástroj své děkovačky ledové koule. Tehdy však nežongloval, ale odpaloval je svými holemi.

 

 

 

Jaká show Braňa se vám zatím líbila nejvíce?

Celkem hlasovalo125 čtenářů

Autoři | Foto Zdeněk Polák (HC Olomouc)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.