pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Hanáci vystrašili i pobavili své fanoušky. Oznámili změnu dresů, klubových barev i znaku

Zpráva vyšla na silvestrovské odpoledne. Mnoho fanoušků bylo asi ve velkém šoku, když si četli, jak Olomouc mění dresy i klubové barvy. Místo červené a bílé měla být fialová a žlutá. Naštěstí se jednalo o žert…

Kohouti přitom před letošní sezonou představili nové dresy. „Dle nejnovějších statistik bylo zjištěno, že červená barva dresů při domácích zápasech nebezpečně splývá s barvami sedaček na tribunách. Hokejistům tak podstatným způsobem zkresluje periferní vidění. I kvůli tomu se Hanákům v domácím prostředí nedaří tak, jak by si sami přáli,“ uvedl klub na svém webu.

Potvrzením této studie byla výhra nad třineckými Oceláři, kterou si Olomoučtí připsali v dresech bílých. Hráli v nich v domácím prostředí vůbec poprvé v sezoně.

????POZOR! HANÁCI ZNOVU MĚNÍ DRESY A TENTOKRÁT I KLUBOVÉ BARVY ⚠ ⚠ Co klub vedlo k takové změně v průběhu rozehrané...

Zveřejnil(a) HC Olomouc dne Čtvrtek 31. prosince 2020

„Po dohodě v kabině jsme se rozhodli na poslední chvíli nastoupit v bílém. I díky tomu se nám zápas povedl. Hráči o sobě najednou na ledě věděli a snadněji se dostávali do šancí,“ vysvětloval marketingový manažer Simon Vejtasa.

Červené dresy už nechci nikdy vidět! tvrdil Nahodil

Proti Hradci nastoupili Hanáci opět v červené. A prohráli 2:3 po nájezdech. „Proto už červené dresy v domácím prostřední nechci nikdy vidět!“ tvrdil útočník Lukáš Nahodil.

A pak si fanoušci mohli přečíst následující. „Hlavními klubovými barvami budou nově žlutá a fialová!“

Asi mnoho čtenářů muselo být zaskočeno. Žlutá a fialová?

Hlavními klubovými barvami budou nově žlutá a fialová!

„Hráči si i několikrát stěžovali, že běžně ze střídačky jim ty červené dresy na ledě mizí, když před sebou mají prázdnou tribunu se stejným odstínem červené,“ přiblížil problematiku Vejtasa.

„Řešením z tmavých barev byla jen fialová, protože zelenou a žlutou má třeba Vsetín. Červenou už ani v klubových barvách mít nechceme. Nemůžeme přece hrát ve fialové a zároveň mít ve znaku červenou a bílou,“ dodal.

A to nebylo vše! „Intenzivně diskutujeme o tom, jestli znak s kohoutem nechat, nebo jej vyměnit,“ řekl Vejtasa.

Nicméně fanoušci si následně mohli oddechnout. Nic z toho nebyla pravda a jednalo se o silvestrovský žert. „Pokud jste si článek přečetli celý, tak vězte, že tentokrát pravdivý není. Přejeme vám pěkně stráveného silvestra a úspěšný vstup do roku 2021!“ psalo se na webu.

Vystrašili jste se i vy?

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Olomouc, Alena Zapletalová

Štítky hokej, HC Olomouc, vtípek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.