pátek 26. dubna 2024 Oto

VIDEO: Hanáci přišli o výhru v poslední minutě. Vyrovnávací gól se třikrát potvrzoval

Hráči Olomouce byli už kousek výhry na ledě Litvínova. Po brance Nahodila vedli Kohouti o jednu branku, ale Verva srovnala 39 sekund před koncem a v prodloužení po 40 sekundách rozhodl Jarůšek.

HC Verva Litvínov – HC Olomouc 2:1pp

Branky a nahrávky: 60. Pospíšil, 61. Jarůšek (P. Zdráhal, Ščotka) – 38. Nahodil (T. Černý)

Sestavy:

HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, D. Kolář, Štich (A), Demel, Cibulskis – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Fronk, Žejdl, Válek – Látal, Helt, Zygmunt.

HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, T. Černý, Valenta, Škůrek, Ondrušek (A), A. Rutar, Vyrůbalík (C) – J. Káňa, J. Knotek (A), Bambula – Burian, Ostřížek, V. Tomeček – Olesz, Mácha, Kucsera – Kolouch, Nahodil, Gřeš.

Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Petr Úlehla – Jakub Frodl, Vít Komárek

První duel v novém roce Hanákům nevyšel. Přitom v 38. minutě našel krásným pasem bek Tomáš Černý Lukáše Nahodila. Ten se řítil sám na domácího brankáře a překonal ho střelou mezi nohy.

Litvínov v poslední části zabral, ale do velkých šancí se dostával těžce. Už to vypadalo pro Olomouc nadějně… Domácí pak zkusili hru bez brankáře a tento tah jim vyšel. Tomáš Pospíšil byl na brankovišti důrazný a vyrovnal na 1:1.

Rozhodčí branku ještě konzultoval s videorozhodčím a uznal ji. Poté si ještě hostující střídačka vzala trenérskou výzvu. Takže pak samotní rozhodčí kontrolovali celou situaci ještě jednu. Branka ovšem platila.

Po čtyřiceti sekundách v prodloužení se prosadil z pravého kruhu Richard Jarůšek, který zakončil přesně.

Ohlasy trenérů:

Zdeněk Moták (HC Olomouc): Sahali jsme po 3 bodech, bohužel máme jen jeden. Každý bod se počítá, ale je to problém, že jsme nezískali 3. Hra nebyla vůbec špatná, ve druhé třetině jsme si vypracovali pár šancí, ve 2. a 3. třetině jsme chtěli výsledek ubránit, to se nám nepodařilo. 40 vteřin před koncem jsme dostali vyrovnávací gól, bohužel po 40 vteřinách prodloužení jsme dostali gól, který nám dal jen ten jeden bod.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Verva Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.