úterý 19. března 2024 Josef

Olomouc prohrála v šlágru kola proti Třinci

Hanáci v šlágru nedokázali uspět. V napínavém florbalovém utkání nakonec zvítězil Třinec 6:5.

První třetina byla gólově úspěšná pouze pro slezský tým. Třinec první třetinu vyhrál 2:0 zásluhou Filipa Turoňe a Jana Fiedora. V dvanácté minutě po kombinaci ve které nahrávající Martynek přihrál Filipovi Turoňovi a Třinec šel do vedení 1:0. Necelé 2 minuty před koncem vstřelil Třinec znovu gól, ale tentokrát u toho byl Jan Fiedor.

Druhá čtvrtina přinesla nejvíce gólů z celého utkání. Už v dvacáté třetí minutě se podařilo Olomouci snížit. Po přihrávce Kotka vstřelil gól olomoucký Tomáš Jelínek. Jenže necelé dvě minuty na to si vrátil Třinec zpět svoje dvougólové vedení a vedl 3:1. Necelou minutu po buly se podařilo Olomouci znovu střelit gól a byl u toho nejlepší střelec divize Igor Macháček. Poté přišlo mnoho pokusů od obou týmu na to vstřelit gól, ale další zářez přidal Třinec, a to v třicáté sedmé minutě a průběžné skóre v tu chvíli bylo 4:2. Naštěstí se Hanákům ještě podařit vstřelit Třinci gól do šaten, a tak před začátkem pauzy bylo průběžné skóre 4:3.

Oba týmy po pauze naskočili odehrát poslední třetinu utkání. Tu úspěšně začali třinečtí, jelikož se jim podařilo minutu a půl po úvodním buly podařilo navýšit náskok a vedli 5:3. Olomouc na sebe nenechala dlouho čekat a minutu a půl na to vstřelila gól a tentokrát byl u toho Jan Kopecký. Jenže Třinec potřetí v tomto utkání si znovu vzal dvougólové vedení, kdy v čtyřicáté šesté minutě vstřelil třinecký Czernek gól a Třinec vedl 6:4. Olomouc dokázala znovu na to odpovědět a za 2 minuty po třineckém gólu vstřelil svým osmým gólem v sezóně Vojtěch Krhovják. Olomouc byla velmi blízko vyrovnání, když byl v padesáté třetí minutě vyloučen třinecký Janáč za blokování florbalky. Jenže tuto přesilovku Olomouc nevyužila a prohrála v klíčovém zápase v Třinci 6:5.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto fbsolomouc.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.