neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Olomoucký hokejový UP tým podlehl Masarykové univerzitě

Brno vyhrálo hokejový zápas 9:2. Ve druhé třetině byla gólová smršť, kdy Brňané vsítili šest branek. Třetí třetina přinesla několik dalších branek, včetně jedné od Olomouce.

V první dvacetiminutovce si první velkou šanci vytvořil brněnský Mokrohajský, posléze se ukázal domácí Macel. Hanáci měli příležitosti z přesilovky, ale nevyužité. Naopak přesný byl v čase 16:22 Tomaník, jeho střela zaplula mezi betony France.

Druhá třetina se nesla v duchu gólové smrště. Tu zahájil Mokrohajský, který po najetí do předbrankového prostoru přesně zakončil. Ten samý hráč zvyšoval v 26. minutě už na 3:0. Druhým dvougólovým střelcem se zapsal do statistik Tomaník, jenž využil zaváhání naši obrany. 25 vteřin dělilo od sebe 5. a 6. gól. Nejprve Bláha dostal puk do branky po křižné přihrávce a následně Drlík přesně mířil do horního rohu olomoucké svatyně. Hasoň v 36. minutě zvyšoval na 7:0 po asistenci Bazaly. Naposledy před druhou sirénou rozvlnil olomouckou síť Tomaník, který završil hattrick.

Poslední část utkání přinesla jako první trefu Olomouce, když Káčer tečoval vyslanou střelu Procházky. Devátá branka brněnského týmu byla z hole Bazaly, který v přesilové hře po Jakubcově nahození. Kosmetickou úpravu stavu na straně hanáků provedl Rosecký, jenž úspěšně zakončil akci 3 na 2.

Do akce půjde náš univerzitní tým dnes 15 minut po 8. hodině večerní, jejich soupeřem bude Univerzita Karlova.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC UPOL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.