čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

V Prostějově vzniká ženský hokejový tým HC Rebelky Prostějov. Přidat se můžete i vy

Riskni To! Nebo navždy zůstaň sedět se svými sny! To je heslo nově vznikajícího ženského hokejového klubu HC Rebelky Prostějov. Hokej jako takový není jen výsadou mužů a chlapců. Ženský hokej je i olympijským sportem a veřejnost započala sledovat i dění kolem něj.

V Prostějově ještě nikdy předtím nevznikl ženský hokejový klub. Nyní Rebelky pořádají nábor do svých řad. Součástí týmu se můžete stát i vy. Tým není limitován věkem, tudíž zde momentálně najdete dívky a ženy ve věku od 14 – 37 let. Tedy i žačky, studentky, maminky na mateřské, ale i pracující ženy. Není tedy zapotřebí věk, ale odhodlání zkusit něco jiného. Něco, co může být přínosem nejen pro fyzickou zdatnost, ale i pro poznávání dalších přátel a hlavně, rozšíření hokejové rodiny v Prostějově. Proč by dívky či maminky měly chodit pouze na veřejné bruslení či fandit z tribuny svým dětem či sourozencům?

"Začátkem srpna jsem poprvé vstoupila na led v hokejové výstroji, s hokejkou v ruce, ale připadala jsem si, jako bych na bruslích stála poprvé. Důležité je, nebát se toho a jít do toho ‘‘po hlavě‘‘. Každým tréninkem se, každá z nás zlepšuje a to hlavně díky skvělým trenérům. Jsem šťastná, že se mi konečně plní můj velký sen," říká hokejistka týmu HC Rebelky Prostějov Hana Jedličková.

Více informací o právě probíhajícím náboru získáte na emailu hcrebelky@seznam.cz nebo přímo u trenéra Davida Krejčího na čísle 774 546 527.

Tisková zpráva | Foto Dušan Kutal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.