pátek 29. března 2024 Taťána

Poslední hanácké derby v základní části sezóny je tady. Porazí Prostějov letos poprvé Přerov?

Hokejová WSM liga má na programu už dnes čtyřicáté kolo a v něm se v základní části naposledy utkají Prostějov a Přerov v hanáckém derby. Začíná se v šest večer na prostějovském zimáku.

Zatím všechna derby v letošní sezóně ovládl Přerov. Zubři dokázali porazit Jestřáby 2:0, 2:1 a 4:1. Dokáží Prostějovští hokejisté zužitkovat výhodu domácího prostředí nebo fanoušci Přerova v bouřlivé atmosféře derby dotlačí Zubry ke čtvrté výhře? Ptali jsme se v obou táborech.

Ondra, fanoušek LHK Jestřábi Prostějov

„Dnes se musíme Přerovu vyrovnat hlavně v důrazu, to se nám v žádném z předchozích utkání nepodařilo. Věřím ale, že to dnes už zlomíme a Přerov porazíme. Na minulém domácím derby náš kotel navíc bojkotoval fandění, takže i to mohlo hrát roli. Dnes už budou fandit naplno oba tábory, takže se můžeme těšit na parádní bitvu nejenom na ledě, ale věřím, že i na tribunách.“

Zuzka, fanynka HC ZUBR Přerov

„Já myslím, že zase vyhraje Přerov, protože od té doby, co naše kluky trénuje Kamil Přecechtěl, který dřív trénoval Jestřáby, tak nám to proti nim prostě jde. Hlavní věc ale je, aby si to všichni fandové užili a aby bylo na co koukat," řekla před derby Zuzka, která dnes bude v sektoru hostí se svým přítelem a dlouholetým fanouškem Zubrů Pepou.

Foto Facebook HC ZUBR Přerov

Štítky sport, hokej, Prostějov, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.