pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Porubský hokejista při utkání v Šumperku při odchodu do šaten hrubě napadl procházejícího fanouška

Ve středu 17. ledna se na šumperském zimním stadionu postaral o pořádný rozruch porubský hokejista Vladimír Luka, který při vykázání z ledové plochy a odchodu do šaten napadl hrubě pěstí procházejícího fanouška.

Incidentu při vstupu do šaten předcházel vyhrocený spor na ledové ploše mezi hráči obou celků, jak je vidět ve videu níže. Při odchodu Vladimíra Luky do šaten kolem něj procházel fanoušek, kterého Vladimír Luka udeřil pěstí do obličeje.

„Řvali na něj už když byl na střídačce, a tak ho trenéři minutu před koncem poslali do kabiny. Cestou ho napadl opilý fanoušek a k tomu mu sprostě nadával, a tak ho Luka praštil,“ uvedl pro iDnes.cz manažer Pavel Hinner.

Podle videozáznamu však není zřejmé, že by procházející fanoušek Luku fyzicky napadl. To, jestli ho napadl slovně, není ze záznamu jasné.

„Vedení klubu si celého incidentu všimlo až po zápase ze záznamu utkání. Nerad bych dělal nějaké závěry a rozbory, záznam je pořízen z velké dálky a není průkazný. Je z něj ale vidět, že pan Luka se zničehonic otočil, udělal krok směrem z tunelu ven a dal pěstí nicnetušícímu člověku, který procházel směrem k toaletám bez jakéhokoliv zájmu o případný incident s hráčem,“ řekl pro iDnes.cz ředitel šumperského hokejového klubu Vladimír Velčovský.

 

 

Autoři | Foto youtube.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.