pátek 29. března 2024 Taťána

Jágrmánie zachvátila Přerov, sváteční fandové se chystají na hokej

Už ve středu 7. února hrají hokejisté HC ZUBR Přerov doma proti kladenským Rytířům. Za Kladno by měl v Přerově naskočit i Jaromír Jágr, který nedávno skončil v Calgary Flames. Tahle senzační zpráva pobláznila Přerov.

Přes web byly vstupenky na utkání vyprodány týden před utkáním. Vedení přerovského klubu se rozhodlo dát šanci i těm, kteří nemají možnost zakoupit lístky přes internet. Do prodeje přímo na pokladny zimního stadionu šlo v pátek 2. února posledních dvě stě padesát vstupenek.

A podle předpokladů o ně byl obrovský zájem. Takhle vypadala fronta:

Jelikož byl počet možných vstupenek k zakoupení omezen na čtyři na osobu, našli se i velice vynalézaví jedinci, kteří s sebou do fronty vzali celou rodinu, aby mohli koupit lístků víc.

Vedení HC ZUBR Přerov bylo pod tlakem nejen fanoušků, ale i kamarádů. „Všichni teď vymýšlejí hrozně kreativně, jak se k těm vyprodaným lístkům dostat. Píšou, ať jim necháme lístky na pokladně, že si přijdou třeba o půl hodiny dřív. Nebo navrhovali, že zaplatí klidně pětistovku za lístek a že si přijdou někudy bokem, ať je náhodou někdo nevidí, vymýšleli prostě úplně všechno,“ prozradila marketingová pracovnice HC ZUBR Přerov Martina Hrušková.

„Teprve teď vlastně zjišťuju, kolik mám kamarádů. O lístky mi volal známý, se kterým jsem patnáct let nemluvil, jenže ten stadion není nafukovací“ doplnil sportovní manažer Pavel Hanák.

A Přerov, to je to u Olomouce?

Na středeční hokej se však nechystají zdaleka jen přerovští fandové. Hostující fanoušci z Kladna mají k dispozici po domluvě padesát vstupenek, ale na Jaromíra Jágra se do Přerova jedou podívat lidé ze všech koutů republiky.

„Volal mi třeba pán odněkud z Čech, který zjišťoval, jestli ten Přerov, kde bude hrát ten Jágr je ten Přerov, co leží u Olomouce. Když jsem mu řekl, že ano, tak se pídil po tom, jestli když Zubři středeční zápas vyhrají, tak postoupí do Extraligy,“ pověděl obchodní a marketingový manažer Ondřej Hnila. Ne, nepostoupí.

Zápas HC ZUBR Přerov – Rytíři Kladno začíná ve středu 7. února v 18:00 v přerovské MEOAréně.

Foto Facebook HC ZUBR Přerov, Facebook Přerovská internetová televize

Štítky hokej, Přerov, Jágr, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.