středa 24. dubna 2024 Jiří

PŘEHLED: Mora se v předkole play-off utká se Zlínem. Zde jsou ceny vstupenek i rozpis zápasů

V předkole play off hokejové extraligy se utkají Liberec se Spartou a Olomouc se Zlínem. Po dnešním konci základní části je také jasné, že o semifinále bude bojovat třetí Třinec s šestými Pardubicemi a čtvrté Vítkovice s pátou Kometou Brno, která obhajuje titul. Vítěz základní části Plzeň a druhý Hradec Králové budou čekat na úspěšné týmy z předkola. Klání o dvě volná místa ve čtvrtfinále začnou v úterý 6. března.

První dva domácí zápasy odehraje Olomouc v úterý v 17:20 a ve středu v 18:00.

Klub HC Olomouc již zveřejnil ceny vstupenek na jednotlivé fáze play-off. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2017/18 mají předkupní právo na vstupenky na domácí zápasy Generali play off Tipsport extraligy. Předkupního práva budou moci využít v termínech určených klubem. Vstupenky budou vydávány pouze po předložení permanentní vstupenky (výdej pouze na stejné místo permanentky).

Osobní předprodej na první dva zápasy předkola play-off hraných v úterý a ve středu proběhne v pondělí dle následujícího rozpisu:

15:00 – 18:00 Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2017/18

Majitelé permanentek mají možnost využít předkupního práva na OBA zápasy pouze v pondělí 5. března do 18 hodin!!!

18:00 – 20:00 Volný prodej

Volný prodej vstupenek na všechna neobsazená místa bude limitován v počtu 4 ks/zápas na osobu.

Předkolo hrané na tři vítězné duely skončí nejdříve v pátek 9. března a nejpozději v pondělí. Čtvrtfinále, od kterého se hraje už na čtyři vítězství, odstartuje v úterý 13. března a vyvrcholí nejpozději v pondělí 26. března.

Semifinále startuje ve čtvrtek 29. března a o finalistech se rozhodne nejpozději ve středu 11. dubna. Boj o titul začne v sobotu 14. dubna a nový šampion bude korunován nejdříve ve čtvrtek 19. dubna a nejpozději týden nato.

Skupina o 11.-14. místo, kam se započítávají výsledky ze základní části, začne v úterý 6. března a skončí po posledním šestém kole v pátek 23. března.

Baráž na 12 kol pro týmy z 13. a 14. místa a dva nejlepší celky první ligy o dvě místa v příštím ročníku nejvyšší soutěže odstartuje v úterý 27. března a skončí v neděli 22. dubna.

Autoři | Foto Jarmila Kráčmarová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.