pátek 29. března 2024 Taťána

ANKETA: Jak se vám líbí nové dresy české hokejové reprezentace?

Olomoučtí hokejisté odpověděli na otázku, jak se jim líbí nové dresy české hokejové reprezentace. Reakce byly většinou rozpačité. Záporné názory však v šatně HC Olomouc převládají. V anketě máte možnost vyjádřit svůj názor na nové dresy i vy.

Na názory jsme se v šatně HC Olomouc ptali Jana Jaroměřského, Viléma Buriana, Roka Macuha a maséra Petra Srbeckého. „Já mám takový názor, že je to úplně jedno, v jakých se hraje dresech, přednější by měly být výkony a úspěchy,“ pověděl svůj názor obránce HC Olomouc Jan Jaroměřský. Další hráči byli v hodnocení dresů kritičtější. „Dresy se mi nelíbí, jsou hrozný,“ spustil útočník olomouckých Kohoutů Vilém Burian, ke kterému se s podobnými názory přidali i jednadvacetiletý útočník Rok Macuh a masér HC Olomouc Petr Srbecký.

„Český hokej bude reprezentovat zcela nová značka, jejíž hlavním symbolem je lev modifikovaný dle moderních trendů v oblasti designu. Logo v sobě skrývá několik hokejových prvků, které na první pohled nemusí být zcela evidentní. V tlamě lva je puk, který je se lvem pevně spojen stejně jako hokej s moderní historií naší země, šest cípů lví hřívy odkazuje na šest hráčů, které má každý tým na ledě. Celé logo je laděno do dynamické pozice, která má symbolizovat hokej jako rychlou a tvrdou hru. Oko lva připomíná tvar ostrova Štvanice, kde se zrodil první československý titul mistrů světa v roce 1947," píše se na stránkách věnovaných změně identity českého hokeje jakolev.cz.

Jak se vám líbí nové dresy české hokejové reprezentace?

Celkem hlasovalo297 čtenářů

Foto Facebook Český hokej, Michaela Valsová

Štítky hokej, dres, reprezentace, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.