sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Kohouty dnes čeká první ostrý start, doma nastoupí proti Karlovým Varům

S novými šéfy střídačky jde do sezony Olomouc, kde převzali mužstvo po Zdeňku Venerovi jeho asistenti Jan Tomajko se Zdeňkem Motákem. V pátek od osmnácté hodiny se na domácím ledě utkají s Karlovými Vary.

„Náš styl nebude příliš odlišný od minulé sezony. Chceme navázat na to, co jsme dělali s Venerou. Nechystáme se nic radikálně měnit. Protože moc gólů nedáváme, tak musíme výborně bránit," poznamenal Tomajko.

Olomouc se v premiéře musí obejít bez zraněného útočníka Petra Strapáče. „Myslím si, že jsme schopní v pátek ukázat, na čem jsme v přípravě pracovali, a že jsme schopni odvést kvalitní výkon. Na sezonu jsme dobře připraveni a věřím, že to přetavíme v úspěšný vstup," doplnil Moták.

Karlovy Vary čeká premiéra po návratu do nejvyššího patra českého hokeje. „Když se sezona bude vyvíjet dobře a vyhnou se nám zranění, chtěli bychom do play off. Ale koukáme na každý další zápas a myslím si, že po sezoně v první lize nemůžeme mít přehnané ambice, které by mužstvo dostávaly zbytečně pod tlak. To, že budeme hrát bez tlaku, by měla být jedna z našich výhod," věří kouč Martin Pešout.

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky HC Olomouc, hokej, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.