pondělí 29. dubna 2024 Robert

Volejbalistky Olomouce znají soupeřky pro základní skupinu. Letošní permanentky nabídnou nový design

Mimořádně zajímavé soupeřky přisoudil los hlavní fáze Ligy mistryň volejbalistkám Univerzity Palackého Olomouc. Vedle úřadujícího šampiona nejprestižnější klubové soutěže světa, italského celku Igor Gorgonzola Novara, se vysokoškolačky v základní skupině E, která se bude hrát od listopadu do února, střetnou s dalším někdejším vítězem Champions League Dynamem Kazaň z Ruska a týmem Grupa Azoty Chemik Police z Polska.

„Italská, ruská a polská liga patří mezi nejkvalitnější světové soutěže. A kluby, které z nich postupují do Ligy mistryň, jsou jejich absolutní špičkou. Z tohoto pohledu nemáme co ztratit,“ říká předseda VK UP Olomouc Jiří Zemánek. „Kádr jsme však skládali s vědomím naší účasti v Champions League. Sice nám do toho zasáhly události kolem koronavirové krize, to ale není jen náš problém. Některé hráčky jsme museli oželet, avšak věřím, že tým bude i tak kvalitní a na evropské scéně neuděláme ostudu,“ přeje si Zemánek.

Vedle soupeřek v Lize mistryň už olomoucký klub zná i podobu permanentních vstupenek pro novou sezonu. A zde svým fanouškům připravilo vedení VK UP další příjemné překvapení. „Změnili jsme design permanentek tak, aby byly více atraktivní. Trochu jsme využili toho, že v tomto ohledu máme určitou výhodu oproti mužským sportům,“ culí se Jiří Zemánek a vysvětluje, že jako fotografie pro nové permanentní vstupenky byl využit snímek z loňského kalendáře, v němž se hráčky osmělily k decentním aktům. Držitele sezónních vstupenek, které platí na zápasy domácí extraligy a Českého poháru, může vedle přitažlivého vzhledu nových permanentek těšit i padesátiprocentní sleva ze vstupného právě na utkání Ligy mistryň.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Zdroj VK UP

Štítky volejbal, ženy, sport, Liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.