čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Olomouc porazila v důležitém utkání gradecký tým basketbalistů

Olomoucko vyhrálo ve veledůležitém utkání proti Hradci Králové. Hanáci si udělali na Hradec náskok jedné výhry a tak se můžou méně obávat baráže o udržení v NBL.

Olomoucko ovládlo celé utkání, ale pojďme si tenhle zápas rozebrat čtvrtinu po čtvrtině. Úvod se Olomoucku neskutečně povedl. Chvíli jsme nad hradeckými vedli i o deset bodů, ale náskok Hradec ještě na konci čtvrtiny zmenšil na 6. Olomoucko vyhrálo první část 21:27 z pohledu domácích. Druhá část utkání byla více vyrovnaná, ale i tak to nebyl pro REDSTONE problém, a tak se po první polovině utkání šlo do šaten za stavu 42:50.

Po poločase pokračovala krasojízda Hanáků. Hradečtí nemohli najít způsob, jak přelstít Olomoucko a to se jim nepodařilo ani v třetí čtvrtině, kterou Hanáci vyhráli 19:21. Poslední čtvrtina byla pro Hanáky nejlepší. Sokoli začali hodně tlačit, protože chtěli dohnat průběžnou deseti bodovou ztrátu, ale to hrálo v prospěch Olomoucka. Hanáci v poslední části utkání proměňovali svoje protiútoky po ztrátách soupeře v ofenzivní části, a tak vyhrálo Olomoucko poslední čtvrtinu rozdílem patnácti bodů a celkové skóre utkání se zastavilo na poměru 72:97.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto bkhk.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.