čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Olomoučtí basketbalisté podlehli pražské Slávii

Olomoucko nezvládlo ani venkovní utkání se sešívanými. Stále se drží na jedenáctém místě, ale stále mají Hanáci náskok jednoho vítězství nad posledním Hradcem Králové.

Olomoucko vstoupilo do utkání skvěle. První čtvrtinu se Hanákům po skvělém výkonu Halady a Motena podařilo vyhrát v poměru 24:25 z pohledu domácího týmu. Jenže druhá čtvrtina pro Olomoucko tak růžová nebyla. REDSTONE prohrál o 20 bodů, a tak Slavie měla o poločase náskok devatenácti bodů. O poločase šlo za stavu 56:37 do šaten.

Olomoucko nevstoupilo ani do třetí čtvrtiny úspěšně. Místo toho, aby Hanáci se snažili dohnat náskok Slavie, tak se sešívaní vzdálili o dalších pět bodů a před poslední čtvrtinou měli náskok už 24 bodů. I když pro Olomoucko to bylo skoro nemožné dohnat náskok dvaceti čtyř bodů, tak Hanáci ukázali skvělý výkon. Poslední čtvrtinu vyhrál REDSTONE 20:29 z pohledu Slavie, a tak utkání skončilo 96:81.

Jak už bylo zmíněno, skvělým výkonem se zde v tomto zápase ukázal americký basketbalista Moten. Ten v tomto utkání nastřílel 22 bodů a byl zároveň nejlepším střelcem celého utkání.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto BK REDSTONE Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.