čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Hanáčtí florbalisté vyhráli nad Orlovou a skončili na třetím místě

Olomouc ukončila sezónu v Divizi E vítězstvím nad Orlovou. Hanáci skončili na třetím místě. O bod nad nimi se nachází Třinec a vítězem základní části jsou zlínští Lions.

První třetina se FBS nepodařila. I když v šesté minutě vstřelil za Hanáky gól Vít Friedl, tak po dvou gólech EAGLES vyhrála Orlová první část utkání 2:1. Oba góly vstřelila Orlová po vyloučení na olomoucké straně. O oba góly Orlové se postaral Filip Matějka a na obě branky přihrával nejproduktivnější hráč EAGLES Adam Kučera.

Druhá čtvrtina přinesla obrat Olomouce. Nejdříve hned v dvacáté první minutě byl vyloučen olomoucký Kratochvíl, ale FBS se podařilo ubránit přesilovku. V dvacáté první minutě se poprvé v druhé třetině změnilo skóre, a to když svůj druhý gól utkání vstřelil olomoucký Vít Friedl. Průběžné skóre bylo 2:2, ale bohužel o tři minuty později byl olomoucký Minář a Orlová proměnila svoji třetí přesilovku. Minutu na to, dokonal Vít Friedl svůj hattrick a znovu dorovnal utkání. Olomouci se podařilo celé utkání otočit ještě ve druhé třetině, když třicet sekund před sirénou zvýšil skóre na 3:4 Karel Skupník.

V první polovině třetí třetiny jsme branku neviděli, ale nudná určitě nebyla. Minutu a půl po úvodním buly byl vyloučen Adam Krmášek a Olomouc hrála přesilovku. Bohužel v té se Hanáci neprosadili. V padesáté minutě ale promluvila Olomouc do skóre, když olomoucký Jiří Novák vstřelil gól po přihrávce Kopeckého. Posledních pět utkání ukázala skvělou gólovou pasáž na obou stranách. Během dvou minut dokázala Olomouc vstřelit 3 góly a průběžně vedla už 3:7 z pohled domácího týmu. Olomouc v posledních tří minutách byla dvakrát vyloučena a obě přesilovky Orlová znovu využila, a tak utkání skončilo 5:8.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto fbsolomouc.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.