pondělí 29. dubna 2024 Robert

Olomoučtí florbalisté berou druhé vítězství nad Blanskem

Olomouc získala druhé venkovní vítězství v play-off, když porazila Blansko 3:2. I přes tlak soupeře v závěru utkání dokázali Hanáci udržet vedení a dostat se do vedení 2:0 v sérii. V utkání se celkem padlo 5 gólů, ale to stačilo Olomouci k výhře.

Olomouc vyhrála i druhé venkovní utkání play-off. I po neskutečném tlaku soupeře na konci utkání dokázali Hanáci udolat další bod do série. I když v tomto utkání padlo pouze 5 gólů, tak i tohle Olomouci stačilo na to vézt sérii 2:0 na zápasy.

První část přinesla jeden gól, a to na straně Blanska. Ve dvanácté minutě se prosadil blanský Jakub Fedra. I když Hanáci obstřelovali bránu Jana Opletala, tak se jim nepodařilo prostřelit projektil, který by prošel do brány.

V druhé třetině se prosadili už oba týmy. V dvacáté sedmé minutě se prosadila konečně Olomouc, a to konkrétně David Kotek po asistenci Tomáše Skoupila a skóre bylo průběžně 1:1. Poté přišla pasáž mezi třicátou třetí a třicátou čtvrtou, kde byli vyloučeni dva hráči Olomouce a dva hráči Blanska. V této divoké pasáži se prosadilo pouze Blansko a vzalo si zpět své vedení. O čtyři minuty později znovu Olomouc srovnala, ale tentokrát to byl Matěj Pecha. Druhá třetina skončila 2:2 a do třetí třetiny šly oba týmy za vyrovnaného stavu.

V třetí třetině padl pouze jeden gól, a to na olomoucké straně. Ve čtyřicáté osmé minutě po přihrávce Šimona Borika vstřelil gól Jan Kratochvíl a poprvé v utkání FBS vedlo. I po neskutečné snaze Blanska dostat míček do branky se nedokázali prosadit a Olomouc bere další vítězství v play-off!

Ohodnoť článek

Autoři | Foto fbsolomouc.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.