pondělí 29. dubna 2024 Robert

Olomouc prohrála páté rozhodující utkání v play-off proti Blansku

Olomouc nevyužila ani třetí možnost postoupit přes Blansko. Naopak Blanskou sklaplo Csaplárovu past otočila skóre play-off z 0:2 na 3:2.

Hanáci inkasovali hned v druhé minutě, kdy se do rány opřel nejlepší střelec Blanska Lukáš Kučera. V desáté minutě přišlo vyloučení na straně Olomouce a Blansko znovu střelilo a vedlo už 2:0. Olomouc se snažila dobýt branku brankáře Jana Opletala. Bohužel se Olomouci nepovedlo v celé první třetině vstřelit gól a naopak ještě v patnácté minutě potřetí inkasovali.

Prvním střelcem druhé třetiny se stal nejlepší střelec Olomouce Igor Macháček. A gólový rozdíl byl 2 góly. Jenže v třicáté čtvrté minutě přišlo další olomoucké vyloučení, tentokrát si šel na dvě minuty sednout Vojtěch Krhovják za blokování florbalky. Vojta si poseděl pouhých 59 sekund, protože blanský Jan Frýdek vstřelil gól na 4:1. O čtyři minuty později byl vyloučen za hrubost blanský Bělaška a minutu před koncem druhé třetiny Olomouc využila přesilovku a snížila na skóre 4:2.

Třetí třetina přinesla 3 góly. První gól padnul na straně Blanska, kdy blanský Denis Müller proměnil trestné střílení a zvýšil skóre na 5:2. V čase 56:45 byl vyloučen blanský Lukáš Kučera a o půl minuty později Tomáš Jelínek prostřelil gólmana Atlasu. O 20 vteřin později se podařilo znovu Olomouci vstřelit gól a skóre bylo 5:4. Bohužel se Olomouci nepodařilo vstřelit gól za poslední 2 a půl minuty a prohrálo 5:4.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto https://www.atlasblansko.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.