pondělí 29. dubna 2024 Robert

Češi porazili čínské basketbalisty, zazářil i olomoucký rodák

Čeští amatérští baseballisté porazili profesionální tým Číny v historickém zápase, kde se předvedli vynikající výkony Daniel Padyšák, Martin Schneider a Martin Mužík, který svým tříbodovým homerunem otočil zápas a zajistil vítězství 8:5.

V pátek ráno se stal sen skutečností. Čeští baseballisté nastoupili proti Číně a jednalo se o zápas amatérského celku proti profesionálům. Celý baseballový svět sleduje bojovnost českých lvů, a také si často kamera vybírala naše skvělé fanoušky.

Na kopci začal Daniel Padyšák, který měl velmi silný zápas. Hned v úvodní směně se nám povedlo 2x skórovat - svůj první hit zaznamenal Eric Sogard. Ve 4.směně nastoupil na kopec olomoucký hasič Martin Schneider. Čína začala utkání obracet a dařilo se jí pálit přes mladého nadhazovače Michal Kovala. Dalším nadhazovačem byl Marek Minařík, který utkání doházel. V 9.směně náš tým prohrával 4:5 a vypadlo to velmi špatně. Na pálku se postavil Martin Mužík a tříbodovým homerunem zápas otočil. Český národní tým poráží Čínu v poměru 8:5 a sen mnoha generací se stal skutečností.

Pro malé baseballisty je to velká motivace, kdy jindy začít hrát baseball nežli dnes?

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebook Baseball Czech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.