úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Olomoucko prohrálo na půdě USK Praha

Hanáci nedokázali porazit Pražany, když prohráli 94:85, ale ukázali skvělý výkon v druhé polovině utkání. Olomoucko se snažilo dohnat manko, ale nedokázalo otočit skóre ve svůj prospěch.

REDSTONE nedokázal navázat na výhru z posledního kola a Hanáci prohráli proti Pražanům. První polovina utkání patřila jednoznačně Pražanům, ale i přes skvělý výkon Hanáků v druhé půli nedokázali otočit skóre ve svůj prospěch.

Už v první čtvrtina Olomoucko ztrácelo. První čtvrtinu vyhrálo USK v poměru 27:20 a po první desetiminutovce museli Hanáci už dohánět manko sedmi bodů. Jenže to se Hanákům nepodařilo, právě naopak. Olomoucku vůbec nevyšla druhá čtvrtina, kterou prohráli 24:13. Hanákům to tam takzvaně nepadalo a po první půli museli dohánět rozdíl osmnácti bodů. Po prvním poločase ukazatel skóre ukazoval poměr 51:33 v prospěch domácího USK.

Druhou dvacetiminutovku byli lepší Hanáci. Po patnácti minutové pauze, kdy se Hanáci vrátili na palubovku, dokázali držet krok s Pražany. Dokonce třetí čtvrtinu vyhráli 20:21, ale stále muselo Olomoucko dohánět rozdíl sedmnácti bodů. Poslední část utkání byla v režii Hanáků. I když Hanáci porazili v poslední části USK 23:31, tak nedokázali celkově otočit skóre. Zápas skončil sice 94:85, ale Olomoucko ukázalo hlavně v druhé části skvělý výkon, za který si zaslouží pochvalu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto BK REDSTONE Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.