pátek 29. března 2024 Taťána

Olomoucko zvítězilo v Hradci a udrželo si naději na play-off

Olomoucko přehrálo Hradec v napínavém utkání a udrželo si šanci na postup do osmifinále. Pipkins byl nejlepším střelcem s 24 body.

Olomoucko porazilo ve venkovním Hradec Králové a stále se drží na jedenáctém místě. Hanáci vyhráli velmi náročné utkání a stále mají šanci se dostat do osmifinále Národní basketbalové ligy. Povedlo by se to Olomoucku, pokud by vyhrálo všechny zbylé zápasy nadstavby a pražská Slavia by všechny prohrála.

Ale zpět k skvěle odehranému utkání z pohledu Olomoucka. Vítězství se nerodilo hned od začátku. Od úvodu hradečtí tlačili a dokázali první čtvrtinu vyhrát v poměru 18:17. Jenže poté to vše šlo podle plánu Hanáků. Skvělým tlakem dokázali v druhé části utkání dokázali Hanáci tým z Hradce přehrát a druhou čtvrtinu vyhráli 19:23. Po první dvacetiminutovce se šlo do šaten za stavu 37:40.

Druhá část začala dobře pro oba týmy. Třetí čtvrtina přinesla velmi vyrovnaný výkon. I když se Sokolům podařilo třetí čtvrtinu vyhrát, tak celé skóre se jim otočit naštěstí nepodařilo. Před poslední desetiminutovkou byl stav 58:60, a tak celý zápas rozsekla poslední část. V ní ustáli obrovský tlak Hanáci a vyhráli celé utkání. Čtvrtou část vyhrálo Olomoucko rozdílem osmi bodů a celý zápas ovládlo 73:83.

Skvělým výkonem se v tomto utkání předvedl stále celkem nový hráč Olomoucka Pipkins, který nastřílel skvělých 24 bodů a byl jednoznačně klíčovým hráčem Olomoucka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto BK REDSTONE Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.