čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Premiere Cinemas v Olomouci bude už podruhé hostit Mezinárodní festival outdoorových filmů

Multiplex PREMIERE CINEMAS Olomouc v Šantovce hostí již podruhé Mezinárodní festival outdoorových filmů. Ten proběhne od neděle 7.10. do úterý 9.10. 2018.

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a vstupenky naleznete na www.premierecinemas.cz.

Jako každý rok je pro návštěvníky MFOF chystána kvalitní přehlídka zejména aktuálních outdoorových filmů. Letošní ročník je opět rekordní v počtu přihlášených filmů. Přihlásilo se 1289 filmových přihlášek ze sta zemí všech kontinentů světa. Do soutěže bylo tentokrát vybráno 126 soutěžních filmů. Letošní ročník je také “nejmezinárodnější” v historii festivalu.

Program festivalu je možno nalézt na webu www.outdoorfilms.cz. Ke každému ze soutěžních filmů najdete krátký popis, několik fotek a u řady z nich i trailer. Mezi nimi i strhující upoutávku na film Ruslana Vakrilova s názvem Dračí ohon (Dragon´s Tail) o prvovýstupu na vrchol Poincenot, Cerro Torre.

Diváci se mohou těšit filmy z produkce Reel Rock, které baví diváky MFOF každý rok. Ze čtyř skvělých lezeckých filmů zmiňme Bezpečnost na třetím místě (Safety Third) - Brad Gobright se zotaví z pádu, který mu polámal páteř a pokouší se zmáknout nejobtížnější výstupy své kariéry bez jištění! Nechybí ani filmy z domácí produkce.

Tisková zpráva

Štítky Mezinárodní festival outdoorových filmů, festival, outdoor, sport, adrenalin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.