pátek 29. března 2024 Taťána

Na konci srpna se na Poděbradech opět poběží extrémní závod Runex Race. Bude větší, slibují pořadatelé

První ročník překážkového závodu Runex Race slavil úspěch, proto není divu, že organizátoři již pilně pracují na druhém ročníku. Poběží se opět na Poděbradech, a to 31. srpna.

Máš zájem stát se dobrovolníkem? Více informací nalezneš zde.

„Celková délka závodu je 7 km a součástí je více jak 20 překážek na vodě i na souši. V žádném případě od nás nečekejte podrobný seznam co vás na trati čeká. To by nebyl extrémní závod, kdybyste znali veškeré detaily závodu. Co vám můžeme zaručit je rozmanitost a originalita. Můžete se těšit na divoký ostrov, speciální lanové a crossfitové překážky, bahno, ostnatý drát, kontejnery či překážky ve vodě," říká organizátor Jakub Kriško.

Závod je možné absolvovat jako jednotlivec, ve smíšené dvojici či jako tým o 3 – 5 lidech. V každém týmu (3 – 5 osob) musí být minimálně jedna žena. Start v týmu je společný a je na vás, zda v závodě půjdete každý sám za sebe a nebo si vzájemně pomůžete až do cíle – hodnotí se průměr časů jednotlivých členů v týmu. Každý člen v týmu se registruje zvlášť, nezapomeňte jen uvést stejný název vašeho týmu. Součástí dne je také speciální závod pro děti. Registrovat na všechny kategorie se můžete zde.

Fotogalerii z prvního ročníku závodu naleznete zde.

Každý závodník obdrží originální medaili, občerstvení na trati a v zázemí závodu, startovní tašku a elektronický čip. Pro ty nejlepší budou připravené hodnotné ceny od našich partnerů.

Na konci července je konec čtvrté registrační vlny, poté se cena startovného zase o něco zvýší. Každý z účastníků navíc zaplacením starovného přispěje na organizaci Dobré místo pro život.

Lze zakoupit jaké voucher na závod, pokud byste chtěli obdarovat startovným někoho ze svých blízkých.

„V průběhu července bude k vidění také velká soutěžní výstava fotografií, kde každý může vyhrát cenu. Bude se nacházet na Dolním náměstí, poté v Šantovce a také na olomouckých Poděbradech," podotkl Kriško.

Autoři | Foto Runex Race

Štítky Runex Ruce, závod, běh, sport, Poděbrady, registrace

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.