pondělí 6. května 2024 Radoslav

Volejbalistky charitativním utkáním podpořily CREDO částkou přes dvacet tisíc korun

Dobročinný nádech měl mít sobotní extraligové utkání volejbalistek Olomouce s Duklou Liberec, které neslo název – Má to smysl, přijďte fandit! Výtěžek ze vstupného poputuje na konto Základní školy a Střední školy CREDO.

„Myšlenka vznikla před čtyřmi roky. Tehdy jsme si řekli, že bychom chtěli podpořit vybraný dobročinný projekt. Ve spolupráci s Věrou Zukalovou a její organizací Dobrého místa pro život se nám to daří,“ říká ředitel Radan Holásek.

Olomoucké volejbalistky si na utkání připravily i speciální „Dobrovstupenky“ za stokorunu. Ty bylo možné pořídit při vstupu a její držitel byl zařazen do bohaté tomboly, která se  losovala po utkání.

Do ní se zapojily i samotné volejbalistky, když jednou z cen byla vlastnoručně upečený dort.

„Jsem moc ráda, že můžeme přispět naším zápasem na dobrou věc. S Veronikou Struškovou obě rády pečeme, tak jsme si říkaly, proč nepřidat do tomboly něco vlastního. Doufám, že výherce potěší a bude mu chutnat,“ řekla Adéla Stavinohová.

Kromě zmíněné tomboly se  po utkání dražily i dva originální podepsané dresy. „Oba si našli své majitele a celou sumu výtěžku jsme předali Credu," řekl Holásek. 

Cíl měli organizátoři jasný. Zaplnit halu a vybrat co nejvyšší částku.Což se podařilo. „Vybrali přes 20 tisíc korun a celou částu předali Credu," řekl Holásek.

„Finanční příspěvek využijeme na vybavení víceúčelové místnosti pro výuku pohybových aktivit a terapií, která je ve škole velmi potřebná,“ přiblížila ředitelka školy Blanka Vacková.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky CREDO, VK UP Olomouc, volejbal, sport, charity

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.