pátek 3. května 2024 Alexej

Končí první vlna registrací na extrémní závod Runex race, vyběhnout letos můžou i rodiny

Už nyní začínají přípravy pro překážkový závod Runex. Šestikilometrovou trať s více než dvaceti překážkami sice organizátoři otevřou až 29. srpna, už teď si ale zájemci mohou pojistit vlastní účast. Závodníci se mohou přihlásit v rámci pěti různých kategorií. Jako jednotlivci (800 Kč), ve dvojici (760 Kč za osobu), v týmu (720 Kč za osobu), jako junior (350 Kč) nebo jako dítě (300 Kč).

Mladším zájemcům je přizpůsobena náročnost i délka trati. V rámci juniorské soutěže pro děti od jedenácti do čtrnácti let se jedná o dvoukilometrový závod, pro děti mezi 5-10 lety pak o trať dlouhou jeden kilometr. Nově se mohou hlavního závodu účastnit i děti ve věku 15-17 let. Takto mladí zájemci ovšem mohou závodit pouze v týmu s některým ze svých zákonných zástupců.   

Do samotného závodu v Hrubé vodě u Olomouce tak sice zbývá ještě spousta času, nejvýhodnější nabídka pro registraci ale končí už 31. ledna. Při registraci k hlavnímu závodu navíc zájemci dostanou funkční tričko jako dárek. Pro zpozdilce bude další registrace možná i v únoru a březnu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Runex

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.