pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Mistři ČR v Olomouci? Sobotní boxerská benefice pomůže i dětské onkologii

Chcete podpořit dětskou onkologii a olomoucký box? V sobotu 5. září budete mít příležitost v hotelu Flora, kde proběhnou exhibiční utkání olomouckých boxerů proti výběru Moravy. Akce se zúčastní několik mistrů ČR.

„K uspořádání akce nás vedlo víc věcí. První a nejvíc důležité pro nás bylo, abychom zviditelnili olympijský box. Další věc byla ta, že mám neustále potřebu někomu pomáhat a myslím, že dětské onkologii je to opravu potřeba, takže jsme spojili příjemné s užitečným,“ prozradil hlavní organizátor a zároveň boxer Petr Řezníček

Výtěžek z akce půjde na podporu Dětské onkologie FNOL a olomouckého boxu. „Já osobně s dalšími lidmi doufáme, že přijde co nejvíce lidí podpořit domácí boxery na dobrou věc,“ věří teprve osmnáctiletý Řezníček.

Program začíná už od sobotních 15 hodin a bude končit až kolem desáté večer. Kromě několika mistrů ČR se akce zúčastní i čestný host Václav „BABA JAGA“ Mikulášek a diváci se budou moct těšit na několik zápasů v různých váhových i věkových kategoriích.

„Dále bude možnost se podívat na ukázku z tréninku a zúčastnit se aukce, ve které se budou dražit podepsané rukavice Václava Mikuláška a soukromé tréninky se mnou a s Pavlem Polakovičem v tělocvičně Hi-Tech Box Club Olomouc,“ dodal boxer mladý boxer.

Celou akci bude moderovat zkušená Petra Beránková. O hudební doprovod se postará DJ Shefa. Vstupenka stojí 200 korun. ODKAZ na událost zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebook Petra Řezníčka

Štítky box, benefice, mistři ČR, FNOL, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.