čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Běhejte každý týden s Drbnou v parku a vyhrajte startovné na Olomoucký půlmaraton!

Připravujete se na Olomoucký půlmaraton nebo na jiný, kratší závod? Chcete dát svému běhu řád a zároveň se motivovat opravdu výjimečnou odměnou? Tak začněte běhat s Drbnou! Každý pátek ve spolupráci s RUNCZECH vyběhneme do olomouckých parků na pětikilometrovou trasu, ti nejlepší z vás mohou vyhrát startovné na Mattoni 1/2Maraton v Olomouci.

Každý pátek, počínaje datem 12.2. a konče 29.4., můžete běhat s Olomouckou Drbnou v rámci přípravy na Mattoni 1/2Maraton Olomouc nebo kterýkoli jiný závod. Čím více se nás každý pátek na startu okruhu, který je u pavilonu A, sejde, tím lepší bude atmosféra.

Na startu každý příchozí dostane originální placku "Běhám s Drbnou". Placka není jen na ozdobu, teď totiž příjde to nejlepší – na konci každého měsíce se vyhlásí běžec či běžkyně, který bude mít na dané trase naběháno a změřeno pomocí aplikace RunCzech nejvíce kilometrů.

Běžec nám poté do redakce pošle své jméno, přes které je přihlášen do aplikace, spolu se svou fotkou, kde je vidět běžec s plackou "Běhám s Drbnou". Pokud bude mít naběháno nejvíce kilometrů (zjistíme z interního systému RunCzech), čeká ho sladká výhra v podobě startovného na Mattoni 1/2Maraton Olomouc! Své jméno s fotkou je potřeba poslat do sedmi dnů po uplynulém měsíci, pak bude vyhlášen nejlepší běžec.

Příklad: Eva byla v únoru běhat na vytyčenou trasu 14krát, přičemž naběhala dohromady 86 kilometrů. Poté nám poslala do redakce své jméno a fotku sebe s plackou "Běhám s Drbnou", a protože měla v únoru naměřeno v aplikaci nejvíce kilometrů, za únor od redakce dostane free starovné na Mattoni 1/2Maraton Olomouc.

Jednoduché, že? Tak vzhůru do toho, první výběh, kde je možné obdržet placku, se koná již tento týden v pátek od 16:00.

Událost na Facebooku zde!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.