čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Memoriál Marka Tisoňe - druhý ročník bojových zápasů předních českých a zahraničních fighterů v Pavilonu A na olomouckém Výstavišti Flora

V Olomouci se bude konat druhý ročník Memoriálu Marka Tisoňe, na kterém se představí přední bojovníci české i zahraniční scény. Večer bude obsahovat šestnáct zápasů od dětí až po profesionály včetně boje o mezinárodní profesionální titul.

Po roce se vrací událost, jež doposud neměla na Hané obdoby. Poslední březnový den bude hostit Pavilon A olomouckého Výstaviště Flora druhý ročník Memoriálu Marka Tisoňe, na němž se představí přední bojovníci české i zahraniční scény!

„Myslím, že náš klub je tímto docela fenomén, protože postavit kartu, kde je šestnáct zápasů počínaje dětmi od osmi let až po ostřílené profesionály, to se moc klubům nepodařilo,“ raduje se hlavní kouč MT Olomouc Tomáš „Mamut“ Musil. Nejvýraznějšími postavami večera budou fighteři jeho klubu Štěpán Guba, Martin Švarc, Michaela Hlaváčiková, či Marcela Šafránová.

Večer bude speciální předem pro poslední zmiňovanou. Šafránovou čeká boj o mezinárodní profesionální titul C.M.T.A. v zápase 5x3 minuty. Ve váze do 60 kg zabojuje Michaela „Pocahontas“ Hlaváčiková. Soupeřkou jí bude jednička z Maďarska – Ajsa Nardelotti. Dalšího maďarského protivníka Zoltána Kakusziho vyzve Martin „Nanuk“ Švarc, jenž naposledy překvapil vítězstvím v Ostravě v prvním kole na KO. Nejmladším bojovníkem má být osmiletý Richard Fryšák. Ve váhové kategorii do 28kg se utká s Wiktorem Burzawou z Thai Gym Tarnow.

K prodeji zůstává posledních pár vstupenek v hodnotě 599 Kč. Zájemci si je mohou zakoupit v budově olomouckého Sokola. Fanoušci však nemusejí zoufat, pokud by se na ně nedostalo. Své oblíbence mohou vidět na veřejném vážení 30. března od 18 hodin v Galerii Šantovka.

Událost dostala název po bývalém členovi Muay Thai Olomouc, který před dvěma lety tragicky zahynul při autonehodě. Čest jeho památce!

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Eprogram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.