pátek 29. března 2024 Taťána

Objeví se na osmém ročníku turnaje žen ITS CUP nová tenisová hvězda?

Ve dnech 9. 7. – 17. 7. 2016 se mohou olomoučtí i mimo olomoučtí fanoušci opět těšit na špičkový tenis v podání světových hráček na mezinárodním tenisovém turnaji žen ITS CUP s dotací na prize money 50.000 USD.

Letošní turnaj pořádaný v areálu OMEGA centru sportu a zdraví bude v pořadí už osmý. Během všech předchozích ročníků bylo zajímavé sledovat vývoj turnaje a finální výsledky, které pomohly hráčkám vyhoupnout se do vysněné TOP 50 nebo TOP 100 žebříčku WTA.

Zažili jsme ročník s nadvládou českých hráček. V roce 2013 naopak Slovinka Polona Hercog nedala Češkám šanci a pro posun do světové stovky si došla vítěznou šňůrou vynikajících bezchybných zápasů. I díky našemu turnaji ITS CUP mohou tenisoví fanoušci nyní sledovat hráčky jako Karolína Plíšková nebo Barbora Strýcová v první třicítce žebříčku WTA, “ zdůrazňuje jednatel mezinárodní tenisové akademie ITS Tennis centre Michal Kadláček.

Jako organizátoři si klademe otázku, zda letos objevíme na turnaji novou vycházející hvězdu, kterou uvidíme stoupat do výšin tenisového nebe. Budou moci diváci sledovat druhou Denisu Allertovou, která začala zářit na ITS CUPu 2014 a nyní figuruje na hranici světové padesátky?“ vyslovuje své přání manažerka tenisové sekce OMEGA centra sportu a zdraví Jana Sovová.

Věříme, že areál OMEGA centra sportu a zdraví svým prostředím a nabídkou služeb naláká hráčky z žebříčku TOP 100. V současné chvíli máme potvrzenou účast Petry Cetkovské. Každým rokem zvelebujeme areál také ve prospěch našich věrných diváků. Pro tento rok se mohou fanoušci těšit na novinku v podobě zastřešení obou tribun, které zvýší komfort při sledování zápasů, “ uvedl ředitel turnaje a bývalý světový hráč Libor Němeček.

Vstup na celý turnaj je zdarma. V den finálového zápasu dvouhry, v neděli 17. 7. 2015, se malé tenisové naděje zabaví záplavou tenisových her během zábavného dětského dopoledne. Dospělí fanoušci ocení přítomnost ambasadora turnaje Davida Rikla při předávání cen vítězkám turnaje. 

Pro více informací můžete navštívit stránky turnaje nebo OMEGA centrum sportu a zdraví.

Čtěte více:

Autoři | Foto Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.