pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Pokerový festival míří poprvé do Olomouce

Od 22. července do 1. srpna se v olomouckém resortu Hodolany uskuteční Olomouc Festival. Tento pokerový svátek bude následníkem toho pardubického, který po několika letech změní své působiště a přesune se z Pardubic právě do Olomouce.

Pardubická minulost

Pokerový festival probíhal několik let v perníkovém městě Pardubicích. Festival patřil mezi největší zavedené značky u nás a byl to vrchol prázdnin pro všechny karetní nadšence. Mohli jste tady najít nespočet turnajů. V roce 2011 festival dokonce vzala pod svá křídla herna PokerStars, která patří k největším pokerovým hernám na světě. Všechno šlo hladce a každý rok probíhal o něco pompézněji. Stopku však festivalu vystavila legislativa České republiky. V loňském roce se tak kvůli zmatkům v zákonu, který měl regulovat hazardní hry, celá akce zrušila a hráči si museli nechat o Pardubicích jenom zdát. Ještě loni nebylo jasné, zda se další ročník uskuteční.

Poprvé v Olomouci

Olomoucký festival je jakýmsi duchovním nástupce toho pardubického. Všichni hráči z Čech si tak musí udělat o něco delší zajížďku. A ti, kteří jsou z Moravy, se můžou radovat. Akce v takovém formátu se v hanácké metropoli ještě nekonala. V březnu tohoto roku se v Hodolanech konal turnaj s názvem Redbet Hunter Olomouc, který zaznamenal celkem 1 035 hráčů a překonal garanci 3 000 000 Kč. Dalo by se to označit za přípravu před tímto festivalem. Organizátoři si alespoň vyzkoušeli hostit, tak velký turnaj. V červenci se čeká ještě větší účast a nespočet turnajů a různých variant. Celý festival bude pod záštitou herny Redbet. Největší turnaj Redbet Hunter Main Event bude mít garanci 4 000 000 Kč. Celkově se během jedenácti dnů odehraje 26 turnajů s garancí 6 000 000 Kč. Kromě turnajů se hráči mohou těšit na Sit and Go turnaje, Cash Games a další.

Nejenom poker, ale i zábava

Celá akce nebude jenom o pokeru. Návštěvníci zde najdou i prostor na zábavu. Budete moci navštívit například restauraci se zážitkovou kuchyní Entrée, wellness centrum a také Hotel Theatre. Venku bude postaven stan, ve kterém najdete gril a čepované pivo. Pro hráče bude také připravena Player's Party, která se uskuteční v proslulém klubu Varna. Pro lidi z daleko je připravené i ubytování v Hotelu Theatre a Hesperia.

Pokud se chcete dozvědět o tomto pokerovém svátku více, tak navštivte oficiální stránky festivalu - http://www.olomoucpokerfestival.cz/

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com , Facebook Casino Go4games Hodolany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.