sobota 4. května 2024 Květoslav

SPORT V OLOMOUCI: Volejbalové semifinále proti Ostravě, Sigma se utká s Varnsdorfem

Uprostřed týdne čeká házenkářský tým DHK Zoru Olomouc poslední domácí zápas základní sezony. Jsou už jenom krůček k postupu do play-off. Zato Olomoucké volejbalistky už v play-off jsou a dokonce v semifinále. Sérii odstartují v pátek proti Ostravě.

Středa 12. dubna

DHK ZORA Olomouc - Sokol Písek = 18:00 (hala DHK ZORA Olomouc)

Olomoucké házenkářky čeká poslední domácí zápas v základní části. Když v utkání s Pískem získají alespoň bod, tak je rozhodnuto o jejich postupu do play-off. Mají sice rezervu v podobě posledního venkovního utkání s Porubou, ale určitě by si povinnost splnily raději hned ve středu. Písek je s šesti body na předposlední příčce, oproti dalšímu soupeři z Poruby, který je nad Olomoucí. Hráčky budou určitě rády za vaši případnou podporu.

Pátek 14. dubna

VK UP Olomouc - TJ Ostrava = 17:00 (sportovní hala UP)

Stejně jako Olomouc, tak i Ostrava postoupila do semifinále bez ztráty jediného setu. Čeká nás tak repríza loňského semifinále. Oba týmy si dokázaly, že umí porazit i obávaný Prostějov a proto už půjde opravdu do tuhého. Můžeme čekat vyrovnané semifinále, které začíná v Olomouci.

 

SK Sigma Olomouc - FK Varnsdorf = 18:00 (Andrův stadion)

Sigma ve svém posledním souboji přestřílela České Budějovice 5:2 a Varnsdorf naopak dostal facku v podobě prohry 0:4 s Třincem. Dva jarní domácí duely však byly pro Sigmu gólově bídné. Ve dvou zápasech nastříleli pouze dva góly, ale i přesto dokázali urvat tři body. Fanoušci si tak mohou dělat naděje, že tentokrát by mohlo padat více gólů.

Sobota 15. dubna

VK UP Olomouc - TJ Ostrava = 17:00 (Sportovní hala UP)

Druhý duel mezi Olomoucí a Ostravou. Pojedou Hanačky do Ostravy za stavu 2:0, nebo si Ostrava dokáže zajistit příznivé skóre a pokusí se sérii ukončit na domácí půdě? To se dozvíme až v sobotu. Přijďte fandit!

Čtěte více:

Autoři | Foto Sigma Olomouc, FB DHK ZORA Olomouc, Kateřina Švandová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.