sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Sportovní projekt Fit stezka sbírá finanční prostředky na Startovači. Na řadě je stezka v Olomouci

Bývalí studenti Fakulty tělesné kultury v Olomouci a trenéři atletiky se rozhodli své zkušenosti přetavit do skutečných činů a vytvářet Fit stezky. V letošním roce zahájili jednání o vybudování Fit stezky také v rodném městě Olomouci.

I přes to, že všechny stanoviště konstruovány na základě nejnovějších bezpečnostních norem, je pro další rozvoj zapotřebí zajistit certifikaci jednotlivých prvků. Právě proto Fit stezky hledají podporu na startovači. Podpořte unikátní propojení běhu, cvičení a vzdělávání na čerstvém vzduchu pro všechny a to bez rozdílu. Pouze pokud se podaří dosáhnout cílové částky, tak bude možné zakoupit potřebnou certifikaci.

Fit stezka je propojením běhu, cvičení a vzdělávání na čerstvém vzduchu pro všechny a to bez rozdílu. Je to prostor, ve kterém jsou rovnoměrně rozmístěny stanoviště na posílení a protažení celého těla. Na stanovištích najdete i informační tabule se zajímavostmi a hádankami pro děti. Ideálním místem mohou být parky, lesní, polní cesty či cyklostezky.

Unikátní propojení běhu, chůze a cvičení s vlastní vahou na čerstvém vzduchu patří mezi nejzdravější způsoby aktivního odpočinku. Zajímavosti uvedené na informačních tabulích se navíc snaží lidem přiblížit nejrůznější témata, včetně každodenních činností, které sami svoji vlastní aktivitou mohou ovlivnit a které mají významný dopad na okolní svět. Hádanky a úkoly zase zaručeně zamotají hlavu vašim dětem a vy se tak bezstarostně můžete věnovat svému tréninku. Všechny potřebné informace naleznete zde.

Fit stezky můžete podpořit na tomto odkazu.

Čtěte více:

 

Tisková zpráva | Foto Fit stezka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.