sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hry bez hranic nabídnou netradiční sportovní zábavu. Třetí ročník hostí obec Vilémov

PR článek

Určitě si vzpomínáte na dětský den, během kterého jste jako malí soutěžili v nejrůznějších disciplínách. Většinou se utvořily týmy, které proti sobě nastoupily například v závodu ve skákacím pytli nebo v běhu s vajíčkem. Hry bez hranic jsou dětskému dni hodně podobné, akorát nejsou určeny pro děti. Na řadu může totiž přijít i pití piva.

Hry bez hranic letos zažijí svůj třetí ročník. První proběhl v Haňovicích, který vyhrála Cholina. Obec, která ročník vyhraje, musí další soutěž uspořádat na domácí půde. Loňští vítězové z Vilémova si tak mohou v červenci okusit domácí prostředí. Akce se bude konat 8. července od 10:00 na fotbalovém hřišti ve Vilémově.

Závod se skládá z osmi disciplín, ve kterých bude soutěžit celkem 24 pětičlených týmů. Zároveň mohou být v soutěži zaregistrované pouze dva týmy ze stejné obce. Samotné disciplíny závodu jsou tajné a soutěžící znají pouze jejich názvy. Organizátoři se opravdu vyřádili. Pod názvy jako jsou "Vesničko má středisková", "Vychytávky Ládi Hrušky" nebo "Babicovy dobroty" by člověk jenom těžko hledal konkrétní soutěžní úkol.

Netradiční sportovní událost slibuje mnoho zábavy. Po soutěžních klání přijde na řadu koncert skupiny Lucie revival Morava a letní karneval s Via Paběda. Sportovní den slavnostně zakončí večerní ohňostroj. Po celou dobu bude k dispozici bohaté občerstvení. Vstupné je zdarma. Více o akci zde

Autoři | Foto Hry bez hranic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.