čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Baletní studio Moravského divadla nabírá malé baletky a baleťáky

Do konce října mohou rodiče přihlásit své děti do Baletního studia při Moravském divadle v Olomouci. Organizace s dlouhou tradicí své žáky vede k tanci a lásce k divadlu. Jeho svěřenci navíc již v prvním roce tréninku vystupují v představeních dospělého baletu na prknech Moravského divadla.

Baletní studio se věnuje dětem od jejich čtyř let. Trénink je určen především těm z nich, které mají rády pohyb. Nemusejí mít přitom za sebou žádnou zvláštní přípravu, nejdůležitější je jejich chuť učit se novým věcem.

Nábor probíhá každý pracovní den a stejně široký je výběr dní, kdy budou děti následně chodit cvičit. Prvních tréninků se mohou účastnit také rodiče, aby viděli, co jejich ratolesti čeká. Děti se učí především ovládat své tělo, sladit pohyby s hudbou a pracovat v týmu. Zároveň je studio vede k lásce k umění.

Děti se rovněž učí samostatnosti. “Z našich svěřenců rostou sebevědomí lidé, kteří se o sebe umějí postarat a zvládnou každou běžnou situaci,” říká ředitelka baletního studia při Moravském divadle v Olomouci Jitka Weiermüllerová.

Případní zájemci mohou získat další informace na webu www.baletolomouc.cz, telefonním čísle ředitelky 777 151 612 nebo na e-mailové adrese jitka.mdo@seznam.cz.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.