pátek 29. března 2024 Taťána

Letošní běžecký seriál Barvám Neutečeš je za dveřmi, v Olomouci se poběží v sobotu

Již popáté se do českých měst vrací jedinečná běžecká akce „Barvám Neutečeš“. Na pětikilometrové trase, která je určena pro závodníky i pro rodiny s dětmi, se účastníci nechají v pěti barevných zónách zasypat barvami. V letošním roce se poběží celkem v 5 městech. Série unikátních běhů startuje 5. 5. v Olomouci. Celou akci provází bohatý doprovodný program.

Na Barvám Neutečeš se potkáte s Milanem Peroutkou, Marianou Prachařovou, s youtubery Fallenkou, Makynou a Veronikou Spurnou. Fenomenální show obohatí kapela Mirai a Voxel. Každý má možnost se s nimi potkat třeba i na trati, mottem tohoto ročníku je totiž #barevnepratelstvi.

Při běhu „Barvám Neutečeš“ nejde o sportovní výkon, měření času nebo překonávání překážek. Jde hlavně o zábavu. Zapomeňte na konkurenci nebo věkové limity, přijďte si prostě užít barevný den. Nezáleží na tom, jestli jste profesionální běžec, amatér nebo rodič s dětmi. Je tedy úplně jedno, jestli trať proběhnete, zvolíte výletní tempo nebo vezmete na akci potomky.

Pátého května odstartuje série jedinečných barevných běhů v Olomouci a postupně se přesune do dalších čtyř českých měst. Praha přivítá běh 12. května. O týden později budou běžci zasypaní barvami v Českých Budějovicích a dále se akce uskuteční 18 srpna v Pardubicích. Závěrečný běh je naplánován na 1. září do Plzně.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.