pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V olomouckém Decathlonu se uskuteční druhý ročník tanečního dne. Tady je přehled, na co se můžete těšit

PR článek

Už podruhé se v olomouckém Decathlonu uskuteční taneční den. Stane se tak v sobotu 1. září od patnácté do osmnácté hodiny odpolední a návštěvníci se mohou těšit na vystoupení různorodých tanečních skupin a další program.

Celý letošní ročník tanečního dne organizuje František Topič, který nedávno v Olomouci založil taneční školu TOP a je zároveň také zaměstnancem olomouckého Decathlonu: „V letošním ročníku, narozdíl od toho minulého, se chceme zaměřit na vícero tanečních stylů. Podařila se mi domluva s několika tanečními uskupeními, přičemž každá formace předvede odlišný styl tance," říká František Topič.


František Topič, taneční škola TOP

Více informací o tanečním dni v Decathlonu se dozvíte na oficiálních stránkách taneční školy TOP nebo na oficiální facebookové události.

Návštěvníci se tak můžou těšit na break dance, balet, street dance, pole dance, moderní gymnastiku, disco dance či contemporary dance – to vše mezi sobotní třetí až šestou odpolední hodinou.

Přímo v prostorách Decathlonu vystoupí například skupina Outclass Rockers, kteří se věnují se hlavně break dance. Jeden z tanečníků je zaměstnancem Decathlonu, který učí tomu tanečnímu stylu i děti. „Mám radost, že vystoupí i taneční skupina Desire of dance crew. Holky se věnují nejen tanci, ale také přípravě příměstských i letních táborů, víkendových soustředění a tanečních soutěží. Dále také trénují děti od předškolního věku až po mládež a učí nejrůznější styly Street dance. Na tanečním dni se návštěvníkům představí se svojí choreografií Let´s Go!," popisuje František Topič.

Za moderní gymnastiku bude možné shlédnout uskupení z Veselí nad Moravou. Moderní gymnastika je ryze ženský, ale náročný sport pro dívky, které dokáží spojit pohyb s hudbou a náčiním. Moderní gymnastika kombinuje prvky baletu, gymnastiky, akrobacie a to jak s náčiním, tak bez něj. Náčiním se rozumí míč, obruč, stuha, švihadlo a kužele.

Z účinkujících dále vystoupí například Rytmus Olomouc (disco dance), Taneční studio Apokalips Olomouc (akrobatické vzdušné sporty) a samozřejmě také zástupci školy TOP Františka Topiče, kteří jezdí na závody a vyhrávají řadu cen.

Pro zákazníky bude také připraven program v podobě několika stanovišť, kde si můžou vyzkoušet různé aktivity spojené s tancem. Pro toto, kdo absolvuje všechny stanoviště, bude připraven dárek. Navrch pak bude pro všechny zákazníky připraven velký Taneční dort!

Po celou dobu tanečního dne si také můžou návštěvníci vyzkoušet bohatý sortiment s tanečním vybavením, který Decathlon dlouhodobě nabízí.

Autoři

Štítky Decathlon, Taneční den, tanec, sport, přehled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.