čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Olomoucké volejbalistky čeká první ostrý start v sezóně, doma odehrají Tomi Remont Cup

Olomoucké volejbalistky čeká první herní prověrka v novém ročníku. Od pátku do neděle hostí Sportovní hala Univerzity Palackého jubilejní 30. ročník mezinárodního turnaje, který letos nese název Tomi-Remont Cup.

Volejbaloví příznivci se letos mohou těšit na čtveřici týmů. Z tuzemska se představí PVK Olymp Praha. Na jeho lavičku usedne v roli asistenta trenéra Martin Hroch, který poslední čtyři ročníky strávil na lavičce dalšího účastníka turnaje Sokola Šternberk. Ten prošel značnou obměnou, když z loňských opor základní sestavy zůstaly pouze Hudylivová a Kotlabová. Zpod Ještědu pak dorazí Dukla Liberec, která má po premiérovém ročníku v extralize opět velkou chuť bojovat o nejvyšší příčky. Na Hanou přijede i slovenský mistry Strabag Bratislava.

„Diváky chci pozvat na kvalitní volejbal a také nové tváře v týmu – Trnková, Kovářová či Kossányiová,“ láká výkonný ředitel klubu Radan Holásek známá jména, která rozšířila sestavu.

Tradiční mezinárodní turnaj, který letos oslaví 30 let, získal ke svým kulatinám titulárního partnera, firmu TOMI - REMONT. „Podpora sportu v našem regionu je pro nás velmi důležitá, zvláště pak, jde-li o sport na špičkové úrovni, jakým je ženský volejbal v Olomouci. Jsme hrdí na to, že můžeme napomoci konání této významné sportovní akce,“ říká Martin Dokoupil, předseda představenstva společnosti, která letos slaví 25. výročí svého založení.

Turnaj startuje v pátek od 17 hodin a zakončí ho nedělní souboj o 1. místo, který začne v 11 hodin.

 

 

Velká plocha

 Malá plocha

 Pátek

 17:00

 Olomouc - Olymp

 Liberec - Bratislava

 Sobota

 9:30

 Bratislava – Olymp

 Šternberk – Liberec

 

 12:15

 Liberec – Olomouc

 Bratislava - Šternberk

 

 15:15

 Olymp - Liberec

 

 

 18:00

 Olomouc - Bratislava

 Olymp - Šternberk

 Neděle

 9:00

 o 3. místo

 

 

 11:00

 o 1. místo

 

Tisková zpráva

Štítky VK UP Olomouc, volejbal, sport, Tomi Remont Cup

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.