čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Volejbalistky VK UP Olomouc se chystají na svůj první domácí zápas, v sobotu vyzvou Frýdek-Místek

Už jen pár dní dělí olomoucké vojejbalistky od prvního domácího zápasu nové začínající sezóny. V sobotu v pět hodin odpoledne přivítají na domácí palubovce Frýdek-Místek.

S Frýdkem-Místkem má VK UP Olomouc velmi kladnou bilanci, v posledních pěti zápasech Olomoučanky vždy vyhrály v poměru 3:0. I tak se ale domácí hráčky musí mít na pozoru.

Samotný olomoucký tým prošel od minulé sezóny velkými změnami. Hráčky, které zůstaly z minulé sezóny, bychom napočítali na prstech jedné ruky. Například kvůli odchodu Simony Hronové, která odjela hrát do Švýcarska, musel olomoucký tým hledat i libero. Těsně před sezónou se k týmu připojila chorvatská hráčka Rene Sain, která má nově zkušenost i z reprezentace. "Hráček v týmu máme nových dost, na druhou stranu, myslím, že i v přípravě jsme potvrdily, že jsme dobře sehraný tým a minimálně ve stejné kondici, jako v minulé sezóně," řekla smečařka Darina Košická.

V této sezóně bude v české ženské extralize bojovat tým z Olomouce, Přerova, dva týmy z Brna, Prostějova, Prahy, Frýdku-Místku, Ostravy a Šternberka.

Přijďte tedy už tuto sobotu fandit do Sportovní haly, kde olomoucké volejbalistky sehrají svůj první domácí duel. V přestávce návštěvníky čeká losovačka o hodnotné ceny, stejně tak jako pivo za krásných 18 korun. Vstupné činí 40 korun.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.