úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Zeman přijíždí na třídenní návštěvu Olomouckého kraje, kam povedou jeho kroky?

Prezident Miloš Zeman dnes v Olomouci zahájí třídenní návštěvu Olomouckého kraje. Zatímco loni na jaře prezident zavítal na Olomoucko, Prostějovsko a Přerovsko, nyní většinu času stráví na Jesenicku a Šumpersku.

Prezident si prohlédne dvě velké strojírenské firmy, nemocnici, pivovar a v plánu má také debaty s občany a návštěvu střední školy.

Zeman se dnes dopoledne v Olomouci setká s vedením krajského úřadu, řediteli příspěvkových organizací a poobědvá s poslanci a senátory zvolenými za Olomoucký kraj. Odpoledne zavítá do společnosti Sigma Group v nedalekém Lutíně a cestou do Jeseníku se zastaví v Hanušovicích, kde se v areálu místního pivovaru setká s občany města.

Ve čtvrtek je naplánovaná Zemanova návštěva Střední školy gastronomie a farmářství v Jeseníku. Prezident se setká také s vedením jesenické radnice a s občany. Zeman při návštěvě Jesenicka zamíří rovněž do Jesenické nemocnice a Zlatých Hor, kde navštíví firmu Česko-slezská výrobní zaměřenou na výrobu obytných a sanitárních kontejnerů.

V pátek prezident zavítá do termálních lázní ve Velkých Losinách na Šumpersku. Na pátečním programu bude setkání s vedením šumperské radnice, občany a také závěrečná tisková konference.

Zdroj: ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.