sobota 20. dubna 2024 Marcela

Muž chtěl vypálit hnízdo vos, zapálil i sebe

Ve středu dopoledne byl na linku 158 nahlášen pracovní úraz, ke kterému došlo v obci Česká Ves na Jesenicku. Muž chtěl pomocí benzínu vypálit hnízdo vos, svou nešikovností však zapálil i sebe.

Ve středu před desátou hodinou dopolední byl přes linku 158 nahlášen pracovní úraz, ke kterému došlo na ulici Holanové v obci Česká Ves. Na místě pak bylo policisty zjistěno, že dvaadvacetiletý pracovník tamního obecního úřadu při sečení trávy narazil na hnízdo vos, které se rozhodl zlikvidovat vypálením za pomoci benzínu.

Muž hnízdo tedy polil benzínem a postavil kanystr asi dva metry od hnízda. Při zapálení však došlo k prudkému vznícení benzínových výparů, muž se lekl a zakopl o odložený kanystr s benzínem, který ho potřísnil na pravé straně těla. Během mžiku došlo i ke vznícení oděvu, který byl uhašen bundami ostatních pracovníků.

Muž utrpěl popáleniny na pravé horní a dolní končetině, byl tedy převezen k ošetření na specializované pracoviště popáleninového centra v Ostravě. U pracovníka byla rovněž provedena dechová zkouška na alkohol, výsledek byl negativní.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.