čtvrtek 28. března 2024 Soňa

V anketě "7 divů Olomouckého kraje" zatím vede tančírna v Račím údolí, hlasování stále běží

Do třetího ročníku letos vstoupila anketa "7 divů Olomouckého kraje" a sešli se v ní opravdu zvučná a krásná místa v celém kraji. Anketa již běží a během prvních 15 dní zaznamenala celkem 543 hlasů. A jakže vypadá průběžné hlasování?

Anketa odstartovala 1. října a potrvá do konce listopadu. Nyní má tedy za sebou čtvrtinu hlasování. Lidé v ní vybírají z 21 nominovaných zajímavostí Největší div Olomouckého kraje roku 2015. Vyhlášení výsledků proběhne v prosinci.

Nejlépe si zatím v anketě vede tančírna v Račím údolí u Javorníku následovaná Národním domem v Prostějově a Mariánským sloupem v Uničově. Přesná čísla organizátoři uvolní až po skončení celé soutěže.

První dva ročníky ankety 7 divů Olomouckého kraje proběhly v letech 2011 a 2012. Vznik akce inicioval tehdejší krajský hejtman Martin Tesařík. Po posledních krajských volbách už Olomoucký kraj anketu nezorganizoval a následně se vzdal i internetových domén, na kterých probíhala. Například na původní adrese ankety nyní soukromá firma prodává zahradní domky.

Nový ročník obnovené ankety, kterou pořádá původní tým organizátorů na vlastní náklady, probíhá na nové adrese www.7divukraje.cz.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.