čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Řidička narazila se svým autem do stromu, utrpěla vážná zranění

Další ze série pondělních vážných nehod v Olomouckém kraji se stala za Uničovem směrem na Brníčko. Kolem osmnácté hodiny tam havarovala žena, která narazila se svým autem do stromu.

Řidička narazila se svým autem kousek za Uničovem ve směru na obec Brníčko. Zraněná řidička zůstala zaklíněna ve vozidle a dle popisu oznamovatelů, kteří volali na dispečink Zdravotnické záchranné služby, utrpěla viditelná vážnější zranění.

Na místo dorazila profesionální jednotka hasičů z Uničova, která byla odvolána k případu z výjezdu k požáru stohu v Želechovicích. Hasiči po příjezdu na místo ženu šetrně z auta vyprostili. "V následujícím čase jednotka asistovala zdravotníkům a poté vypomohla s přenosem k leteckému transportu. Při další činnosti pokračovala v úklidu po dopravní nehodě a likvidaci úniku provozních kapalin," sdělil mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

"Žena utrpěla několik vážných poranění v oblasti hrudníku a končetin. Po prvotním ošetření, aplikování příslušných léčiv a imobilizaci pro následný bezpečný transport, byla pacientka po leteckém převozu předána k následné nemocniční péči na oddělení urgentního příjmu ve Fakultní nemocnici v Olomouci," řekl Hošák.

Čtěte více:

Autoři | Foto ZZSOK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.