pátek 26. dubna 2024 Oto

Dvě nehody mladíků na motorkách se staly včera na Prostějovsku. Obešly se bez větších zranění

V ranních hodinách se v okolí Prostějova staly dvě dopravní nehody. Došlo ke střetu motorky s osobním vozem a o půl hodiny později nezvládl jiný motocyklista řízení a dostal smyk. Jen v druhém případě utrpěl řidič lehká zranění.

První nehoda se stala před sedmou hodinou ráno. Sedmnáctiletý motocyklista na křižovatce v centru obce Víceměřice narazil zezadu do osobního auta. Následkem nárazu ztratil rovnováhu a upadl. Vše se však obešlo bez zranění. Předběžná výše škody se pohybuje kolem 21 tisíc korun. U obou řidičů provedli policisté dechovou zkoušku a u obou byl alkohol vyloučen. Příčiny a okolnosti nehody policie vyšetřuje.

O něco později se mezi obcemi Otaslavice a Vranovice stala další nehoda. Mladík ve věku 17 let projížděl zatáčku směrem k Vranovicím a svou jízdu nepřizpůsobil stavu a povaze vozovky. Dostal proto smyk a upadl na komunikaci. Při havárii utrpěl lehká zranění, která si nechal ošetřit v prostějovské nemocnici. Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Výše způsobené hmotné škody byla vyčíslena na 5 tisíc korun a za přestupek uložili policisté řidiči blokovou pokutu ve výši 500 korun.

Čtěte více:

Autoři | Foto Policie Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.