úterý 16. dubna 2024 Irena

V anketě 7 divů Olomouckého kraje je možné hlasovat ještě měsíc, zatím vede tančírna v Račím údolí

Poslední měsíc mají milovníci zajímavých míst Olomouckého kraje, aby hlasovali v anketě hledající největší div regionu. Anketa 7 divů Olomouckého kraje letos dospěla do čtvrtého ročníku. Hlasy bude možné posílat do konce roku.

Prozatím si v anketě nejlépe vede tančírna v Račím údolí u Javorníku následovaná uničovským muzeem vězeňství Šatlava a Hranickou propastí. Tu organizátoři do soutěže zařadili na poslední chvíli, když se ukázalo, že je nejhlubší zatopenou jeskyní na světě a tento údaj potvrdil i prestižní magazín National Geographic. „Výrazně menší podporu mají letos nominované divy přímo z Olomouce. Jako by zajímavosti ležící mimo krajské město lákaly více,“ uvedl producent ankety Ivo Heger.

Hlasování v anketě 7 divů Olomouckého kraje probíhá výhradně prostřednictvím internetu na adrese www.7divukraje.cz. Loni se jí zúčastnilo přes dva tisíce lidí, kteří rozhodli o vítězství mariánského sloupu v Uničově.

Vyhlášení výsledků 7 divů Olomouckého kraje se uskuteční v únoru 2017 na Výstavišti Flora Olomouc jako součást slavnostního zahájení veletrhu cestovního ruchu Tourism Expo.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.