sobota 20. dubna 2024 Marcela

Pro léky i o svátcích? Není problém, vždy bude alespoň jedna v každém okresním městě otevřená

Pokud byste potřebovali během svátků zaskočit v Olomouci pro léky do lékárny, máme pro vás dobrou zprávu. Olomoucký kraj se domluvil s Okresními sdruženími lékárníků a dohodl se, že lékárenskou pohotovostní službu bude držet každý den alespoň jedna lékárna v každém okresním městě, Olomouc nevyjímaje.

Otevřeny tak budou lékarny v Olomouci, Prostějově, Přerově, Šumperku a Jeseníku. Na první vánoční svátek se v každém z těchto měst otevře alespoň jedna lékárna. Na druhý svátek vánoční, 26. prosince, bude většina lékáren pravděpodobně zavřená, podle dostupných informací nebyly lékárenské služby v tento den občany využívané tak hojně jako v první vánoční svátek.

Lékárenská pohotovostní služba bude k dispozici občanům také na Nový rok, 1. ledna 2017. Otevřena bude lékárna v Olomouci, Prostějově a Přerově a otevírací doba bude od 8 do 12 hodin.

A jaká lékárna bude otevřena? Informace k otevřeným lékárnám zájemci najdou rovněž na webových stránkách kraje www.kr-olomoucky.cz Harmonogram lékárenské pohotovostní služby najdete i níže.






zdroj: kr-olomoucky.cz

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.