sobota 4. května 2024 Květoslav

Na Jesenicku probíhá sbírka, firma zdarma rozdá dezinfekce a ochranné štíty

Společnost Cleanlife s.r.o. chce na Jesenicku zajistit preventivní ochranu tamních občanů, který je prozatím jedním z nejméně zasažených regionů. Založili proto crowdfundingovou kampaň, vybrat od dobrovolných dárců by chtěli tři stovky tisíc korun.

Firma chce zajistit preventivní ochranu tím, že jim bude zdarma rozdávat dezinfekční gely a ochranné štíty. Dezinfekční prostředky rozdají především nejvíce ohrožené skupině, seniorům. Počítají ovšem také se zbytkem veřejnosti.

Jejich konkrétními cíly je dodání dezifekcí šesti stovkám seniorů nad 80 let. Chtějí také rozdat na náměstí u jesenické radnice až dva a půl tisíce dezinfekčních gelů. Dvě tyto akce již proběhly v pátek odpoledne a dnes v úterý dopoledne, proběhne ještě jedna - ve čtvrtek od 13:00 do 15:00. Společnost také hodlá rozdat na pět set ochranných štítů.

Společnost chce sbírkou zafinancovat své výrobní a distribuční náklady.

Sbírku je možné podpořit zde.

„Z vybraných peněz budeme financovat výrobu a bezplatnou distribucí dezinfekčních gelů, obličejových štítů, a pokud se naší sbírce bude dařit, jsme schopni zajistit také distribuci roušek a respirátorů pro seniory. Předání bezpečnostních prvků seniorům proběhne pomocí jednotky dobrovolných hasičů,“ stojí na webu sbírky.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto Cleanlife

Štítky sbírka, koronavirus, pandemie, dezinfekce, štíty, ochrana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.