středa 1. května 2024 Svátek práce

Krádež růžové mobilní toalety z parkoviště pomohla rozluštit žena, která se zde učila parkovat

Díky všímavosti jedné občanky policisté rozuzlili případ odcizené mobilní toalety v Jeseníku, která zmizela z parkoviště u nafukovací sportovní haly v období mezi 28. květnem a 4. červnem. Dámská toaleta, vybavená umyvadlem, měla velmi netradiční barvu, a to růžovou.

„Hned po oznámení policisté kontaktovali firmu, která mobilní toaletu na parkoviště zapůjčila. Krádež toalety jim potvrdili. Po uveřejnění tiskové zprávy o krádeži toalety se na policisty obrátila žena, která si jela na začátku června na parkoviště trénovat couvání a přitom si všimla nákladního vozidla, které mobilní toaletu nakládalo,“ popisuje mluvčí jesenických policistů Tereza Neubauerová. 

Tato informace policistům velice pomohla. Typ a poznávací značku vozidla policisté zjistili vzápětí. Nakonec se potvrdilo, že firma mobilní toaletu plánovaně odvezla, jen se tato informace nedostala k těm správným uším.

„Velice děkujeme všímavé ženě za pomoc a ochotu se podělit o informace, které navedly vyšetřování tím správným směrem,“ dodává Neubauerová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, toaleta, mobilní, jeseník, hala, parkoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Někdo to ukrad, nikoli kvůli budce, ale kvůli tomu obsahu. Někteří lidé totiž pěstují nelegálně hovnivála domácího a nemají pro chov dost potravy.

čtvrtek, 2. července 2020, 07:59

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.