neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Policie pátrá po řidiči, který způsobil dopravní nehodu dvou aut. Z místa nehody ujel

Dopravní policisté žádají občany o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se odehrála v pondělí 3. srpna v Lipové-lázních chvíli po druhé hodině odpoledne. Neznámý řidič jel v červeném voze ve směru od Jeseníku na Ramzovou, přičemž ohrozil protijedoucí auta a způsobil dopravní nehodu. Z místa poté ujel.

„Při objíždění dvou nákladních vozidel naložených dřevem ohrozil protijedoucího 30letého řidiče jedoucího ve voze Škoda Octavia. Aby řidič octavie zabránil střetu, musel brzdit a vyhnout se vpravo. Další řidič jedoucí za ním však na vzniklou situaci nedokázal včas zareagovat a i přes brzdění narazil do zadní části octavie. Neznámý řidič červeného vozidla u dopravní nehody zastavil, ale vzápětí ujel směrem k obci Ramzová. Na vozidlech vznikla škoda za 60 tisíc korun,“ říká k nehodě policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Vzhledem k okolnostem nehody policie žádá svědky nehody i samotného řidiče červeného vozidla, který jel ve směru od Jeseníku k Ramzové, aby kontaktovali dopravní policisty na telefonním čísle 735 788 576.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, nehoda, jeseník, řidič, ujel, červené, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.