sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Nezvládla řízení a skončila v živém plotě rodinného domu

V živém plotě rodinného domu skončila v úterý odpoledne osmašedesátiletá řidička mazdy. Z neznámé příčiny vyjela ze zatáčky mimo komunikaci, narazila do drátěného plotu a poté do keřů tvořící živý plot rodinného domu. Řidička nadýchala bezmála jeden a půl promile.

Nehoda se stala krátce před šestnáctou hodinou v obci Skorošice na Jesenicku, ve směru k Vlčicím. „Řidička měla při sjíždění z kopce, z prozatím přesně nezjištěných příčin, vyjet v levotočivé zatáčce vpravo mimo komunikaci a narazit do drátěného oplocení a živého plotu přilehlého rodinného domu,” popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Opakovaná dechová zkouška potvrdila u ženy 1,46 promile alkoholu v dechu. „Následně se řidička dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu. Policisté jí další jízdu zakázali,” doplnila mluvčí.

Škoda je prozatím odhadnuta na padesát tisíc korun, z toho dvacet tisíc korun tvoří škoda způsobená na oplocení. Ženě momentálně hrozí pokuta, zákaz činnosti, případně až tříleté vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie Jeseník

Štítky krimi, nehoda, Jesenicko, policie, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.